Traineeprogram

Traineeprogram hos Swerea KIMAB

14 februari, 2018

Vi söker tre passionerade och nyfikna unga talanger med potential och vilja att bli framtida ledare eller specialister på Swerea KIMAB.

Programmet är totalt 12 månader. Det finns goda möjligheter till fast anställning efter genomförd traineeperiod. Programmet börjar med en kortare introduktion. Därefter kommer du att få arbeta i forskningsprojekt inom en eller flera av våra tre avdelningar Korrosion, Material- och processutveckling samt Produktionsteknik. Det är även möjligt att du får besöka vårt franska dotterbolag Institut de la Corrosion.

Redan från start kommer du att få en mentor som, tillsammans med dig, planerar och skräddarsyr ditt år, så att det blir en bra mix av utbildning och praktik. Som trainee går du från nytutexaminerad student till forskare/projektledare. Du kommer att utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner.

Till en början kommer det att vara mycket fokus på laborativt arbete. Du kommer även att få möjlighet att delta i fältprovning, kundbesök, projektmöten, mässor och konferenser. Parallellt under året kommer du att ha gemensamma aktiviteter tillsammans med de andra traineedeltagarna.

Nyfiken och vill veta mer?

Länk till mer info och ansökan. >>

 Broschyr om programmet att ladda ned.