AFoU_dialogseminarium_arbetsmiljö

Arbetsmiljö och konkurrenskraft hänger ihop

25 januari, 2018

En inspirationsdag om konkurrenskraft och förnyelse genom goda arbetsförhållanden går av stapeln den 30 januari. För tredje året i rad arrangerar nätverket AFoU ett dialogseminarium där vi lyfter aktuella trender i arbetslivet, delar erfarenheter och bygger broar för utveckling av framtidens arbeten och arbetsplatser.

Deltar gör bland annat Irene Wennemo, statssekreterare Arbetsmarknadsdepartementet, Therese Svanström Andersson, statssekreterare Socialdepartementet, och Ewa Ställdal, utredare för inrättande av den nya myndigheten för arbetsmiljökunskap, tillsammans med nyckelaktörer från arbetsmarknadens parter, akademi, forskningsinstitut, industri, offentliga organisationer och offentliga uppdragsgivare. Moderator är Göran Johnsson, ordförande för nätverket AFoU, tidigare förbundsordförande IF Metall.

Dialogseminariet är fulltecknat och arrangeras den 30 januari kl 13–17 i Stockholm, det kan följas live via LO play, och det kommer även finnas möjlighet att se videon i efterhand.

Nätverket Arbetsplatsnära FoU för hållbart arbetsliv – AFoU – verkar för utveckling av framtidens arbeten och arbetsplatser samt relevant forskning som leder till praktisk nytta. Om du är intresserad av att medverka i nätverket och i den fortsatta processen, kan du läsa mer om nätverket AFoU eller kontakta nätverkets samordnare Ulrika Harlin.