Möjligheter inom automatiserad upphängning och nedplock av gods

digiload

Välkommen på en inspirations- och demonstrationsdag om möjligheter inom automatiserad upphängning och nedplock av gods inför ytbehandling.

Ett ytbehandlingsföretag lever idag under stor konkurrens från aktörer inom och utanför Sverige. Automation kan vara ett sätt att generera tillväxt. Svensk ytbehandlingsindustri är till viss del automatiserad men processerna kring upphängning och nedplock av komponenter har man hittills inte kunnat automatisera i så stor grad som flera av de andra processerna. Testbädden Digi-Load bjuder in till en dag för att inspirera och demonstrera vad som finns och vilka möjligheter framtiden har. Dagen genomförs inom ramen för det pågående Vinnova-finansierade projektet "Digi-Load – Testbädd för automatiserad upphängning och nedplock av gods". Syftet med testbädden är att inspirera, stödja, utveckla och underlätta för implementering av automationslösningar inom framförallt ytbehandlingsindustrin.

Dagen börjar med seminarier innehållande bland annat goda exempel, automation, arbetsmiljö/ergonomi, simuleringar och fortsätter på eftermiddagen med demonstrationer.

PDF iconInbjudan och program.pdf (627.75 KB)

Anmälan

Registrera dig genom att klicka på knappen Anmäl dig.

Datum
2018-11-20 09:30 till 16:00
Sista anmälningsdatum
2018-11-13
Plats
Argongatan 30, Mölndal
Pris
Kostnadsfritt (Anmälan är bindande, avbokning efter 13 november debiteras med 1 000 SEK)
Typ
Seminarium