Höstträff i Nätverket för Ekodesign

Välkommen till höstträff i Nätverket för Ekodesign!

Med ekodesign, eller miljöanpassad produktutveckling, skapar vi produkter som ger maximal nytta med minimal miljöbelastning.

I Nätverket för Ekodesign håller vi oss uppdaterade inom området. Nätverket erbjuder stora möjligheter till stöd i ert arbete, att skapa kontakter och utbyta erfarenheter. Mer information om Nätverket för ekodesign.

Tema

Temat för träffen är helhetsperspektiv när vi väljer material, lärdomar från tidigare LCA studier och kort om bioplaster, och spårbarhet – en nyckel för giftfria och cirkulära produktcykler.  Förutom föreläsningar på temat finns det bra möjlighet att utbyta erfarenheter samt diskutera medverkan i de pågående cirkulära projekt som många företag är på något sätt inblandade i.

Agenda

Detaljerad agenda kommer

Vill du delta?

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Nätverket för Ekodesign, kaffe och lunch ingår. Alla intresserade är välkomna att prova på en gång, anmälan krävs.​ 

Datum
2017-11-15 09:00 till 16:00
Sista anmälningsdatum
2017-11-10
Plats
Argongatan 30, 431 53 Mölndal
Pris
Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Nätverket för Ekodesign, kaffe och lunch ingår. Alla intresserade är välkomna att prova på en gång, anmälan krävs.
Typ
Seminarium