Eurostars: Öka dina chanser till finansiering – från idé till ansökan

Eurostars är ett program inom det internationella samarbetsnätverket EUREKA, som vänder sig främst till små och medelstora företag (SMF). Inom programmet kan små och medelstora företag i samarbete med minst två Eurostarsländer söka finansiering för utveckling av marknadsnära processer, produkter och tjänster. Svenska deltagare har hittills varit framgångsrika inom programmet och cirka 30 % av alla sökande har fått finansiering.

Skrivarverkstaden riktar sig till små- och medelstora företag som är i startprocessen att gå från idé till ansökan. Fokus på skrivarverkstaden kommer att ligga på hela ansökningsprocessen och upplägg, eftersom en genomtänkt och välskriven ansökan ökar chansen till finansiering.

Program

Kort om Eurostars syfte, bakgrund och villkor

Arbetsprocessen från idé till färdig ansökan:

  • Project Pitch
  • Business Case
  • Project Description
  • Work Packages
  • Participants

Tips&Trix

Vi bjuder på lättare lunch.

Vi är tacksamma om ni förbereder er genom att besöka: https://www.eurostars-eureka.eu/ för att få en introduktion till Eurostars programmet och se vilka länder som ingår i nätverket.
 

Vi bjuder på lättare lunch. Notera att antalet platser är begränsat.

Hjärtligt välkommen!

Datum
2019-01-22 10:00 till 14:00
Sista anmälningsdatum
2019-01-17
Plats
RISE IVF, Argongatan 30, Mölndal
Pris
Workshoppen är kostnadsfri. Registreringen är bindande men kan överföras till en annan person inom organisationen. Ej avbokad plats debiteras med 500 kr.
Typ
Workshop