Elmia Subcontractor 2017

elmia swerea

Möt Swerea på Elmia Subcontractor 14-17 november 2017 på InnoDex monter C05:26 Hall C

Ta del av unika innovationer, nya material och konstruktioner. Inspireras av våra experter. Förnya era produkter och tjänster. På årets mässa kan du ta nästa revolutionerande steg som kan förändra hela din marknad. Fyra dagar med nya möten, diskussioner och inspiration.

Du träffar oss i vår monter C05:26
Varje dag under mässan träffar du oss för att diskutera dina framtida utmaningar. Dessutom har du möjlighet till fördjupade möten med våra experter:

 • Additiv tillverkning (fördjupning tisdag)
  Additiv tillverkning (AM) växer i snabb takt i Sverige där processen har visat sig ha goda förutsättningar för att reducera ledtider samt bidra till stora materialbesparingar och unika produktlösningar som tidigare inte varit möjliga. Swerea har sedan en tid investerat i en rad AM-tekniker lämpade för olika materialgrupper såsom metaller, keramer, polymerer och komposita material.
 • Industriell digitalisering (fördjupning onsdag)
  Våra privata liv har redan förändrats av den nya digitala teknik som sitter i våra telefoner och som driver våra sociala nätverk. Nu kommer en liknande förändring i industrin. Tillsammans kan vi se var digitalisering bäst kan göra nytta i din verksamhet. Det kan handla om att ta fram strategier för en ny produkt eller tjänst, implementera en ny tillverkningsprocess eller öka medarbetarnas kunskaper om digitaliseringens möjligheter.
 • Cirkulär ekonomi (fördjupning torsdag)
  Cirkulär ekonomi är ett område som blir allt mer i fokus. Mycket nytt är på gång, både i form av nya policyer och lagstiftning, men framför allt finns  det mycket att tjäna genom att arbeta med cirkulär ekonomi. Swerea arbetar på bred front såväl med teknikutveckling, som med hur man bygger affärsmodeller och säkerställer lönsamhet och hållbarhet. Just nu bjuder vi in företag att vara med i forsknings- och utvecklingsprojekt kring cirkulär ekonomi.

Du möter Swerea på scenen varje dag inom följande områden:

 • Framtidens material och smarta produkter
 • Framtidens industri och digitalisering
 • Hållbar utveckling

Biljetter

Kostnadsfria entrébiljetter till Elmia Subcontractor löser du genom föranmälan på: elmia.se/subcontractor/For-besokare
Din inbjudningskod: F483906

App till Elmia

Appen Emlia Guide

Mer information

Du hittar mer information på Elmia Subcontractor 2017.

Vänligen kontakta oss om du har några frågor.

Datum
2017-11-14 08:00 till 2017-11-17 17:00
Plats
Mässvägen 12, Jönköping
Pris
Fri entré med inbjudningskod
Typ
Mässa