Digi Demo Day 2018

Välkommen till Digi Demo Day, 20 mars

Nu är det snart dags för en ny inspirationsdag kring industriell digitalisering. Tisdagen den 20 mars 2018 välkomnar vi produktionsansvariga inom svensk industri till Swerea IVF i Mölndal. Temat för dagen är digitaliserade produktionsflöden vid hybridfogning.

I fem stationer visas hur industriell fogning av multimaterial kan ske i praktiken och hur processen kopplas samman digitalt. Demonstrationerna har fokus på:

  • Simulering och samprogrammering
  • Digital tvilling
  • Hybridfogning
  • Validering av fogning
  • Testbäddar i samverkan

Vi kommer även att presentera LIGHTest, ett koncept som involverar flera fysiska testbäddar inom högvolymstillverkning av lättviktsmaterial, och visa hur de olika testbäddarna kan nyttjas och kopplas samman digitalt.

Flera av Sveriges stora tillverkningsföretag är representerade under Digi Demo Day och vi välkomnar speciellt produktionsansvariga från mindre och medelstora företag som är viktiga partners i svensk industris värdekedja.

Digi Demo Day är ett brett samarbete kring den digitala utvecklingen inom svensk industri med fem innovationsprogram som arrangörer - LIGHTer, Innovair, Metalliska material, SIO Grafen och Produktion2030.

Läs mer om Digi Demo Day på lighterarena.se Välkommen!

Kontakt

  • Cecilia Ramberg, SIP Lättvikt (för frågor om sakinnehåll och intervjuförfrågningar)
    031-706 60 52, cecilia.ramberg [at] swerea.se
Datum
2018-03-20 08:00 till 17:00
Plats
Swerea IVF, Argongatan 30
Typ
Seminarium