Digi Demo Day 2018

ddd

Välkommen till Digi Demo Day, 20 mars

För andra året bjuder vi in till Digi Demo Day, en intressant inspirationsdag för produktionsansvariga inom svensk industri. Tisdagen den 20 mars är du välkommen till Swerea i Mölndal för demonstrationer och diskussioner kring digitaliserade produktionsflöden vid hybridfogning.

I fyra stationer visas hur industriell fogning av multimaterial kan ske i praktiken och hur processen kopplas samman digitalt. Demonstrationerna har fokus på:

  • Simulering och samprogrammering
  • Digital tvilling
  • Hybridfogning
  • Validering av fogning

Vi kommer även att presentera LIGHTest, ett koncept som involverar flera fysiska testbäddar inom högvolymstillverkning av lättviktsmaterial, och visa hur de olika testbäddarna kan nyttjas och kopplas samman digitalt.

Flera av Sveriges stora tillverkningsföretag är representerade under Digi Demo Day och vi välkomnar speciellt dig som är produktionsansvarig i ett mindre eller medelstort företag. Digi Demo Day syftar till att stärka svensk industris hela värdekedja.

Digi Demo Day är ett brett samarbete kring den digitala utvecklingen inom svensk industri med fem innovationsprogram som arrangörer - LIGHTer, Innovair, Metalliska material, SIO Grafen och Produktion2030.

 Program.pdf

Läs mer om Digi Demo Day på lighterarena.se Välkommen!

Kontakt

Sakinnehåll och intervjuförfrågningar
Cecilia Ramberg, LIGHTer
031-706 60 52, cecilia.ramberg [at] swerea.se

Praktiska frågor
Carina Egeman, Swerea IVF
031-706 60 09, carina.egeman [at] swerea.se

Datum
2018-03-20 08:00 till 17:00
Sista anmälningsdatum
2018-03-16
Plats
Swerea IVF, Argongatan 30
Pris
Kostnadsfritt. Ej avbokad plats debiteras med 500 kr.
Typ
Seminarium