Nyheter

RISE i Almedalen 2014

Publicerad onsdag 09 juli 2014

Operatören tar kontrollen

Publicerad torsdag 03 juli 2014

Industrins utmaningar

LIGHTer och Metalliska Material inbjuder till programkonferens.

Konferensen bjuder på två intressanta dagar med föredrag, workshops, match-making samt information om utlysningar hösten 2014. För mer information samt anmälan, se inbjudan.

Nya versionen av Industrinytta ute nu!

Utveckling och trender inom 3D-printing


Sven Karlsson, Swerea IVF
berättar. Läs artikel.

Välkommen till Swerea IVF

Swerea IVF erbjuder avancerade forsknings- och konsulttjänster till den tillverkande och produktutvecklande industrin, med målet att snabbt få in ny teknik och nya metoder i praktisk användning hos våra kunder. Såväl offentliga institutioner som enskilda företag vänder sig till oss för att utveckla framtidens resurseffektiva produkter och processer.

Vi är en del av Swerea-koncernen, som samlar de svenska forskningsinstituten inom material-, process-, produkt- och produktionsteknik.

Swerea IVF 50 år

Femtio år har gått sedan IVF grundades 1964. Under dessa år har företaget levererat teknisk utveckling och implementerat ny teknik i nära samarbete med den svenska industrin. Läs artikel.

Nya miljökrav gäller alla – drar du nytta av dem?

2014-05-27

Genom projektet ELEEN hjälper Swerea IVF småföretag att klara befintliga och kommande direktiv och vända dem till sin fördel. – Många verkar inte ha en aning om att lagstiftningen i hög grad kommer a...